til top
  • Innlandet Tre & Betong

Innlandet Tre & Betong

Innlandet Tre & Betong bygger hus og hytter i område fra Glåmdalsregionen til Oslo. Vi kan utføre et stort spekter av jobber, og kan stille som totalleverandør innen nybygg, tilbygg eller rehabilitering. Du finner oss i Skjulstadvegen 433, 2100 SKARNES

 

Din byggmester og murmester på Skarnes, Innlandet er en lokal mesterbedrift, som driver med det meste innenfor mur, betong, tømrerarbeid og kan stille som totalentreprenør. Vi startet opp i 2012 i Sør Odal. Firmaet ble startet av Henning Østvik og er i dag drevet sammen med Thomas Skogheim. Hos oss jobber i hovedsak lokale tømrere, samt murmester og byggmester.

Vi har jobbet med en rekke ulike prosjekter for et bredt spekter av kunder, og vi strekker oss langt for at du som kunde skal bli fornøyd.

Innlandet tre og betong utfører oppdrag i Glåmdalsregionen, men tar også oppdrag utenfor dette området. Vår målsetting er å være en lokal mesterbedrift, som kan hjelpe våre kunder med alt innenfor våre fag.

Vi bygger nye eneboliger, flermannsboliger, leiligheter, rekkehus og hytter, både i prosjekter, “ferdighus” eller skreddersøm på tomt for kunder. Vi jobber også med offentlige bygg, rehabilitering og oppussing.

Vi har sentral godkjenning med ansvarsrett, og kan ta hele ditt prosjekt fra A til Å. Vi tar også på oss mindre oppdrag som tilbygg, påbygg, garasjer eller andre snekker/tømrertjenester du trenger.

Vi utfører oppdrag for privatpersoner, næring, landbruk, borettslag, sameier, boligbyggelag og forsikringsbransjen.
Vi kan løse de fleste type prosjekter, så ta kontakt.

Innlandet Tre & Betong
Innlandet Tre & Betong
Innlandet Tre & Betong
Innlandet Tre & Betong
Innlandet Tre & Betong